CiWeb Webdesign
CiWeb Webdesign
en overige IT-diensten

HouseCall v7.1

Denkt u dat uw pc besmet is? Vind en verwijder snel een breed scala aan bedreigingen. Scan nu gratis!

Download HouseCall (32-bit)

Download HouseCall (64-bit)

 

webdesignLinks

Hieronder vindt u een selectie van links die u van pas kunnen komen:

Adverteren op uw website?
Indien u op uw website ruimte hebt voor advertenties, dan kunt u extra inkomsten genereren door u aan te melden bij Tradedoubler en een keuze maken uit het advertentieaanbod.

Drivers voor uw computer
Op driversguide.com kunt u zoeken naar drivers van vele fabrikanten. De site is Engelstalig. Uiteraard kunt u ook eerst op de site van de fabrikant van uw hardware kijken.

Google toolbar
Een handige toolbar om snel te kunnen zoeken op internet. U kunt de instellingen van de Google toolbar aanpassen aan uw voorkeur en u kunt o.a. popups blokkeren. Voorzover bekend zit er geen spyware in dit programmaatje.

Inktpatronen - de eerste gratis

Online virusscan
Omdat sommige virussen de virusscanner uit kunnen schakelen of als u geen virusscanner op uw pc hebt, is het verstandig om bijvoorbeeld eens per maand een online virusscan te draaien. De virusscan van Trend Micro vindt u rechts bovenaan de pagina . Een online virusscan kan behoorlijk wat tijd in beslag nemen. Vooral als u geen breedbandverbinding heeft, kunt u veel tijd besparen door vooraf de pc op te schonen met behulp van Start -> Programma's -> Bureau-accessoires -> Systeemwerkset -> Schijfopruiming.

Speciale aanbieding van Dell-computers

Virusinformatie
Bij het Nederlandstalige Virusalert kunt u zoeken naar informatie over virussen en u vindt er links naar handige verwijdertools indien u onverhoopt toch een virus hebt opgelopen. Schenk ook eens aandacht aan de informatie over hoaxen (nepvirusmeldingen), want iedereen ontvangt wel eens een mailtje over een virus dat niet door McAfee en Norton gevonden wordt.

 

Linkpartners
Hieronder vindt u de linkpartners van CiWeb Webdesign:

Webdesign.startkabel.nl