CiWeb Webdesign
CiWeb Webdesign
en overige IT-diensten

HouseCall v7.1

Denkt u dat uw pc besmet is? Vind en verwijder snel een breed scala aan bedreigingen. Scan nu gratis!

Download HouseCall (32-bit)

Download HouseCall (64-bit)

 

webdesign Domeinnaam

U kunt uw zelfgekozen domeinnaam bij ons aanvragen. Indien u niet weet of uw domeinnaam beschikbaar is, dan kunt u uw (bedrijfs)naam en branche vermelden. Wij zoeken voor u de meest geschikte beschikbare domeinnaam op.

Via CiWeb Webdesign kunt u domeinnamen aanvragen met behulp van het aanvraagformulier domeinnaam/ webhosting en een website plaatsen onder deze domeinnaam. Wij kunnen onder andere de volgende domeinen voor u registreren:

.nl Het Nederlandse domein wordt uitgegeven door de Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland (SIDN). Dit type domein is voor zowel zakelijke als particuliere klanten te registreren. Dit is het meest gebruikte domein binnen Nederland.

.be Het Belgische domein.

.eu De Europese domeinnaam.

.com Voor meer internationaal gerichte klanten is het .com domein geschikt. Eventueel in combinatie met het .nl domein levert dit type een wereldwijde herkenning op. Er zijn geen aanvullende voorwaarden voor dit type domein.

.net Het .net domein heeft geen specifieke doelgroep meer. Het is voor alle doeleinden te gebruiken zonder voorwaarden.

.org Het .org domein was oorspronkelijk bedoeld voor charitatieve instellingen zoals stichtingen. Tegenwoordig wordt het ook voor commerciële doeleinden gebruikt en is het niet meer aan voorwaarden verbonden.

.info Dit vrij nieuwe domein is zonder aanvullende voorwaarden te registreren.

.biz Ook dit vrij nieuwe domein is zonder aanvullende voorwaarden te registreren.

.co.uk Het van oorsprong zakelijke Engelse gedeelte van internet is nu zonder aanvullende voorwaarden te registreren.

.cc De .cc extentie verwijst naar een piepkleine eilandengroep Cocos (Keeling) in de Indische Oceaan. De .cc domeinen worden door een Amerikaanse organisatie aangeboden. Er zijn geen speciale voorwaarden voor het registreren.

.nu Dit domein is van een eiland in de Stille Oceaan. Het wordt door een Amerikaans bedrijf aangeboden. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan registratie. Registratie gebeurt altijd voor 2 jaar.

Behalve de hierboven genoemde domeinen kunnen wij bijna alle domeinen voor u registreren. Informeer naar de prijs en de eventuele eisen die gesteld worden.

Voor informatie over prijzen en alle andere domeinen verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Op alle diensten van CiWeb Webdesign zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.